Livrare

Eşti aici

1. Livrare în Chișinău

Livrare în Chișinău e gratuită, se face în același zi între orele 11:00 - 23:00 Ln.-Dum., dacă comanda a fost confirmată pînă la ora 16:00, sau a doua zi. Livrare în Chișinău se face gratuit. În caz dacă clientul decide să schimbă culoare sau mărimea jucăriei la primirea comenzei, el trebuie se achită 90 de lei pentru livrare repetată. Livrare repetată la Durlesti / Aeroport / Dumbrava costa 120 lei.

2. Livrare în Moldova

Livrare în ori ce oraș/sat în Moldova se face în 2-3 zile lucrătoare de la 9.00 - 17.00 Luni-Vineri prin intermediu companiei CURIER RAPID (Poșta Moldovai). Costul livrării 100 de lei. Plata se face la primirea comenzei la oficiul postal. Comenzile care conțin dulciuri vor fi trimite doar după achitarea livrării. Costul livrării - 150 de lei, ce include livrare pina la oficiul postal si impachetare in cutie din carton pentru transportarea dulciurilor.

3. Livrare surprizei (doar în Moldova)

Livrare surprizei se face doar in Chisinau în același zi de la 11:00 pînă la 23:00 Ln - Dm., dacă comanda a fost plăsată pînă la ora 16:00, sau a doua zi. La livrare facem o poză cu destinatar pentru confirmarea livrării. Livrare repetata costa 90 de lei.

2. Livrare în Romania

Livrare în ori ce oraș/sat în Romania se face în 7-10 zile lucrătoare prin intermediu companiei EMS Express Delivery. Costul livrării 450 lei. Plata se face online cu cardul direct pe siteul nostru. Pentru mai multe detalii contactați-ne în chat sau prin mesaj Viber / WhatsApp / Telegram +373 68 977 343

5. Condițiile de ridicare personală

Coletele aflate la punctul de ridicare se elibereaza doar cu precomanda online sau prin telefon!
Eliberarea coletului se efectuiaza doar pentru clientul care a indeplinit comandă prealabilă.
Va rugam insistent, să asteptați notificarea prin SMS cand coletul Dvs este pregatit de catre depozitar.

Perioada maximă de depozitare a comenzilor la punctul de ridicare este de 5 zile. După 5 zile de depozitare, comanda va fi anulată.
Verificarea coletelor, despachetare ambalajul original, jucarii sunt facute doar dupa ce produsul este total achitat.

Program de lucru: Luni- Duminica, de la 10.00 pîna la 17.00

Adresa: str. Andrei Doga 28/5 sc. 3