Termeni și condiții

Eşti aici

Termeni și condiții

Condiția obligatorie a prestării serviciilor IGRUSHKI.MD este primirea, respectarea și punerea în aplicare a cerințelor părților și a anumitor prevederi ale igrushki.md
1. ATENTIE! LA LIVRARE SURPRIZELOR CURIERII NU CITESC TEXTELE, DOAR INMANA FELICITAREA.
2. Serviciile se prestează doar în limitele comenzii
3. Serviciul crearea și livrarea compozițiilor din dulciuri, vânzarea și livrarea marfurilor similare se efectuiază dacă cumpărătorul a achitat integral serviciul în condițiile plății în avans.
4. Livrarea în Chișinău și suburbie se realizează în termen de 3-4 ore de la plasarea comenzii. În restul raioanelor Moldovei, livrarea poate fi finalizată în decursul de 24 de ore după plasarea comenzii și plată. Livrarea se efectuează în intervalul specificat de Dumneavoastră, atunci când efectuați comanda on-line.
5. În cazul în care livrarea a fost convenită și stabilită de operator prin telefon, dar destinatarul lipsește la livrare, curierul așteaptă 10 minute. Livrarea repetată a acestei comenzi se efectuează contra unei plăți suplimentare - 90 lei (în Chișinău)
6. Cînd comandați serviciul cu livrarea la hotel, camping-uri. Cumpărătorul este obligat să indice numărul apartamentului și numele, sub care beneficiarul este înregistrat în hotel ( sau mai mulți invitați, de exemplu: un grup, domnul și doamna, etc.). Comanda poate fi livrată doar la recepția hotelului. În cazul în care comanda se face în hotel, livrarea comenzii la recepția hotelului la data specificată este luat efectiv ca livrarea comenzii, deoarece multe hoteluri nu permit serviciului de livrare accesul mai departe de recepție, mai departe livrarea comenzii către destinatar depinde de hotel și de disponibilitatea destinatarului în acest hotel. Noi nu ducem răspunderea pentru întârzierea livrării comenzii sau indisponibilitatea de a o livra din cauza adresei incorecte, greșite sau incomplete a hotelului, la fel și plecarea înaintea termenului a destinatarului din hotel, schimbarea numărului din cadrul hotelului și a altor factori specifici. Comanda se consideră livrată în momentul când a ajuns la recepția hotelului cu indicarea numelui, prenumelui și camera destinatarului, indicate de cumpărător.
7. Precizia livrării depinde de toate datele pe care Dumneavoastră le acordați despre receptorul coletului. Prin urmare, vă rugăm să îndepliniți atent aceste coloane, iar dacă este necesar, să indicați în comentariile comenzii datele specifice legate de livrare (codul de la ușa blocului, în ce compartiment lucrează, în cazul unei întreprinderi mari, ș.a.m.d)
8. Fiecare cumpărător trebuie să indice adresa exactă a receptorului. În cazul în care s-a indicat greșit adresa sau datele sunt incomplete pentru realizarea livrării, lipsa beneficiarului la adresa indicată în terminii indicați la livrare etc., IGRUSHKI.MD depune suficient efort pentru ca beneficiarul totuși să primească florile, dar IGRUSHKI.MD nu poate "vâna" beneficiarul, în lipsa acestuia la adresa indicată. Datele fundamentale pentru realizarea serviciului sunt: adresa beneficiarului. Livrarea este considerată îndeplinită atunci când florile au fost livrate la adresa indicată. Dacă beneficiarul s-a mutat, nu locuieşte, nu lucrează, e în concediu, e în deplasare etc. - Serviciul este considerat prestat.
9. În cazul în care destinatarul refuză să accepte comanda, din orice motiv, serviciul este considerat prestat.
10. În caz de anulare a comenzii gresita (mai mult de 2 zile) noi garantă rambursarea mijloacelor plătite la cerere in 3 zile bancare. Din suma ce este supusă rambursării se rețin cheltuielile bancare.
11. Dacă beneficiarul, din oarecare motiv nu este satisfăcut de îndeplinirea comenzii sau calității marfurilor livrate: vă rugăm, luați legătura în mai puțin de 24h din momentul livrării, cu asistență clienți. Noi nu o să putem să vă propunem Dumneavoastră înlocuirea sau returnarea plății, dacă Dumneavoastră nu o să ne anunțați din timp despre această problemă. În cazul neîndeplinirii la timp a comenzii plătite și împodobite din vina companiei IGRUSHKI.MD se garantează returnarea mijloacelor, integral.
12. Compania IGRUSHKI.MD se obligă să ofere cumpărătorului servicii confecționarea și livrarea jucării de pluș și compoziții din dulciuri, vânzarea și livrarea produselor aceste în conformitate cu aceste condiții.
13. Cumpărătorul se obligă independent și corect să îndeplinească toate cîmpurile necesare cererii pentru a face comanda serviciului.
14. Cumpărătorul se obligă la pregătirea, crearea, modificarea datelor pentru oferirea serviciului să urmărească toate normele și cerințele legislației existente aplicabile. ( Exemple: să nu folosească în textul felicitării limbaj licențios, să nu folosească serviciul pentru a da mită, să nu folosească angajații serviciului de livrare pentru pătrunderea în zone în mod deliberat restricționat și alte încălcări a legii)
15. Cumpărătorul se obligă să plătească serviciile în conformitate cu aceste condiții
16. Plata serviciilor se realizează de către cumpărător cu un avans în mărime de 100%( o sută procente) din costul serviciilor alese, prin orice modalitate aleasă la secția de plată pe site.
17. IGRUSHKI.MD sub nici o formă nu își asumă răspunderea pentru: a) oarecare acțiune/inacțiune, care acționează direct sau indirect asupra rezultatului acțiunii/inacțiunii din partea unu a treia parte; b) orice cheltuieli indirecte și/sau pierderea din partea cumpărătorului și/sau din partea unei a treia părți indiferent de, dacă putea magazinul să speculeze probabilitatea a astfel de cheltuieli sau nu; c) folosirea (incapacitatea folosirii) și oricare ar fi consecințele folosirii (incapacitatea folosirii) cumpărătorului a modalității de plată a serviciilor alese.
18. Toată răspunderea IGRUSHKI.MD pentru orice plângere sau pretenție vizavi de servicii sau de realizarea acestora, se limitează la suma plătită, achitarea cumpărăturii în magazin.
19. IGRUSHKI.MD nu își asumă răspunderea pentru nerealizarea gratis a serviciilor suplimentare cum sunt: trimiterea de SMS pentru confirmarea livrării, trimiterea raportului foto a livrării pe adresa electronică, livrarea felicitărilor.
20. Fără a intra în contradicție cu cele scrise mai sus, IGRUSHKI.MD se eliberează de la răspunderea pentru încălcarea condițiilor a serviciilor efectuate, dacă o astfel de încălcare este cauzată de circumstanțe de forță majoră, incluzând: acțiunile organelor de stat, incendiu, inundație, cutremur, alte cataclisme naturale, pene de curent și/sau defecțiuni ala rețelei de calculatoare, greve, conflicte civile, dezordini, orice alte circumstanțe, fără a ne limita la cele enumerate, care pot afecta efectuarea serviciilor de către magazin și care nu pot fi controlate de magazin.
21. Cumpărătorul duce toată răspunderea pentru: a) urmărirea tuturor cerințelor legale, sau alte acțiuni, efectuate de ei în calitate de cumpărător; b) exactitatea informațiilor, indicate de ei în momentul înregistrării în calitate de utilizator al serviciului, și veridicitatea garanțiilor și asigurarea cumpărătorului.
22. În cazul încălcării de către cumpărător a acestor condiții IGRUSHKI.MD are dreptul să sisteze efectuarea serviciilor până în momentul eliminării de către cumpărător a încălcărilor efectuate și plata despăgubirilor cauzate lui IGRUSHKI.MD o astfel de încălcare a pierderilor în întregime și/sau reziliază contractul de prestare a serviciilor cu trimiterea unei notificări corespunzătoare la adresa electronică a cumpărătorului, indicat în momentul realizării comenzii.
23. La momentul realizării comenzii, cumpărătorul este obligat să ia la cunoștință cu toate condițiile enumerate mai sus. Dacă cumpărătorul a realizat și a plătit comanda – el automat își confirmă acordul cu toți termeni și condițiile enumerate mai sus.
24. Achitarea pentru produsele exclusive și la comandă nu se efectuiază la livrare. Acest tip de produse pot fi comandate numai prin achitarea integrală efectuată în avans.
25. Comanda poate fi livrata cu intirziere in aceeasi zi sau mai tarziu in cazul conditiilor meteo nefavorabile(ninsori, inundatii etc.) sau a starii drumurilor in urma acestora.
27. Modalitatile de achitare: chemare curier pentru plata, achitare cash in salon, achitare la livrare sunt disponibil doar in timpul orarului de lucru depozitului de la 11.00 - 17.00 Luni-Duminica.

Regulile înlocuirii

Jucării de pluș nu poate fi returnate conform legii RM. În caz dacă clientul decide să schimbă culoare sau mărimea jucăriei la primirea comenzei, el trebuie se achită 90 de lei pentru livrare repetată.
Posibilitățile înlocuirii poate atinge și ambalarea buchetelor, coșuri și a câteva elemente decorative, care din motivele indicate mai sus la fel este posibilitatea să nu fie absolut identic. Vor fi depuse toate eforturile de către compania noastră, pentru ca aspectul compoziției să fie cât mai apropiat exemplului de pe site, să arate organic și prezentabil.